Presenten a l’Hospital d’Alzira la novel.la «Hombres con sombreros negros»

0
137

L’Hospital d’Alzira celebra el Dia Internacional del Llibre amb la presentació de la novel·la “Hombres con sombreros negros”

 

  • Aquesta obra de María Jesús Canyada, professional del Centre de Salut de l’Alcúdia, aborda la salut mental amb un aire fresc i una actitud positiva

 

Alzira (22.04.22). L’Hospital Universitari de la Ribera s’ha sumat a la celebració del Dia Internacional del Llibre, que es commemora demà, 23 d’abril.

 

Per a això, el centre sanitari ha acollit la presentació de la novel·la “Homes amb barrets negres”, escrita per María Jesús Canyada, professional del Centre de Salut de l’Alcúdia.

 

Segons ha explicat l’autora, “a través de la història i les vivències d’una família durant més de 30 anys, en aquesta obra parle, amb un aire fresc i una actitud positiva, sobre la salut mental, l’equilibri emocional i l’actitud positiva, amb l’objectiu de trencar amb alguns dels estigmes socials més estesos en l’actualitat”.

 

A més de l’autora, en la presentació també ha participat la psicòloga clínica del Departament de Salut de la Ribera, Mónica Portillo, per a qui la novel·la “tracta sobre la vida i com navegar en ella, malgrat la marea. Als diferents personatges els modelen les circumstàncies o els esdeveniments, ensenyant-nos a trobar la manera de continuar  avant i quedar-nos amb el que és bo”.