L’Alzira FS pot aconseguir hui el bitllet per al playoff si derrota al Bisontes

0
86

L’Alzira FS afronta a les 20 hores d’esta vesprada un encontre al Palau d’Esports que pot facilitar-li el bitllet definitiu per disputar el playoff d’ascens a la primera divisió cas de derrotar al Bisontes Castelló.

Per aixó tindria que esperar a demà dissabte per saber si El Ejido ha perdut a Peñíscola, segon classificat de la 2ª LNFS.

El Family Cash Alzira, és a hores d’ara, el quart classificat amb 51 punts mentre el conjunt andalús ocupa la sexta posició amb 46. La victòria dels alzirenys i la derrota del conjunt d’Almeria elevaria la distància a 8 punts a falta només de dos jornades perquè culmine la fase regular.

De totes formes els de Braulio Correal poden aconseguir també el passaport, la pròxima jornada en Ceuta davant l’Àfrica Ceutí o bé en l’últim encontre al Palau contra el Móstoles FS queja hauria consumat el seu descens.

Així partit importantíssim, quasi decissiu, el d’esta vesprada al coliseu alzireny en un derbi autonòmic contra el Bisontes Castelló que no ho ficarà gens fàcil perquè necessita els punts per confirmar la permanència.