L’Alzira FS derrota al Bisontes Castelló (4-2) i pràcticament segella el play off

0
188
El públic del Palau disfrutà i portà en volandes al seu equip

L’Alzira FS ja té pràcticament al seu abast un lloc en la disputa del playoff d’ascens al derrotar esta vesprada al Bisontes Castelló per 4 gols a 2. Al descans guanya el conjunt riberenc per 1 gol a 0. A falta de dos jornades compta amb 54 punts, 8 més que el sext classificat El Ejido que jugarà este dissabte en Peñíscola. Una doerrota o un empat dels andalusos atorgaria automàticament el billet per a la disputa de la lligueta al Family Cash Alzira.

Els de Castelló de la Plana van ser els que van posar les ocasions del derbi valencià amb quatre grans acostaments en els primers minuts de l’encontre. David Señoret, en el quatre, va tindre la més clara en estavellar una pilota en el pal. No obstant això, foren els de Brualio Correal els que van aconseguir avançar-se en el marcador en la seua primera arribada en convertir Rubi el primer després d’un rebutg del meta Rafa López.

Després del gol, Nacho i Beto van perdonar l’empat en una primera meitat on l’equip dirigit per Manolo Collado va posar les ocasions. No obstant això, els locals  protagonitzaren diversos acostaments de perill en la recta final abans del descans.

El conjunt alzireny va eixir en el segon temps disposat a sentenciar el partit, i així el seu golejador Rafa Ara, als pocs segons de joc, va aprofitar una pilota solta per a anotar el segon d’Alzira FS. El partit no va variar el seu guió en aquest inici de la segona part on Bisons Castelló va penalitzar la seua poca eficàcia de cara a porteria. Nacho Serra va privar als visitants de celebrar el primer gol amb una gran intervenció al tret de Lorca. Minuts més tard, en el vint-i-nou, Rafa Ara s’apuntaria el seu segon tant de la vesprada amb una rematada espectacular a la mitja volta que es colà en la meta visitant després de topetar a la soca del pal dret.

Després de diversos intents fallits, Pele, a sis minuts per a la conclusió, va retallar distàncies en el marcador cabotejant una pilota a la xarxa jugant de cin el seu equip. Amb els castellonencs arriscant de cinc, un ex de Bisontes com Jaime Peiró amplià la renda dels alzirenys. Sobre la botzina, Beto va tornar a marcar per als visitants, però sense temps per a evitar la victòria d’un Alzira FS que deixa quasi segellada la seua classificació per al Play Off d’Ascens.

Amb el suport d’un Palau entregat l’Alzira FS va quallar un partit molt seriòs basat en una gran defensa i amb dos excel.lents guardametes; Porky en el primer temps i Nacho Serra en el segon que foren també decissius per aconseguir esta decissiva victòria per a les aspiracions locals.

Resten només dos jornades de lliga; el pròxim dissabte l’Alzira FS viatajarà a Ceuta per enfrontar-se a l’Àfrica Ceutí, mentre la última jornada rebrà al Móstoles FS al Palau d’Esports.