ERPV demana en el Senat que els pressupostos de l’Estat financien l’ampliació del Casella

0
143

Les gestions de la Federació d’associacions de veïns d’Alzira per tal de que els Pressupostos Generals de l’Estat, de l’any 2023, incloguen la partida per l’ampliació del barranc de La Casella que acabaran amb les inundacions a Alzira han estat concretades per Esquerra Republicana del País Valencià en la presentació d’una moció per al debat a la Comissió per la Transició Ecològica del Senat, per tal de que aquesta inste al Govern d’Espanya a prioritzar i consignar en els PGE2023 les partides per escometre el projecte.

 

Esquerra Republicana del País Valencià, ha ficat sobre la taula del Senat, l’acord que aviat farà una any prengué de forma inequívoca i unànime l’ajuntament d’Alzira de demanar-li al President del Govern d’Espanya que prioritzara als PGE de l’any 2022 l’ampliació del barranc de La Casella.

 

La Federació d’associacions de veïns d’Alzira, espera que la iniciativa d’Esquerra Republicana del País Valencià compte amb el suport dels partits presents al Consistori alzirenc, amb el que, sense cap problema, s’obtindrien els vots necessaris per la seua aprovació.

 

La Federació d’associacions de veïns d’Alzira, encoratja als regidors municipals per tal de que pressionen als seus respectius partits per a que la l’esmentada iniciativa obtinga els vots necessaris per a ser un èxit i les obres puguen encetar-se abans de que s’esgote la present legislatura.

 

La Federació d’associacions de veïns d’Alzira considera que l’aprovació de la partida finalista de vint-i-sis milions d’euros és la millor garantia per a que l’ampliació del barranc de La Casella i la fi de les inundacions a Alzira, siguen realitats, en lloc de somnis, per als alzirencs. És l’Estat qui recapta els impostos que paguem, i esperem que aprovant l’esmentada partida estatal,  amb la disponibilitat dels recursos, les administracions competents: estatal, autonòmica i local implementaran les solucions tècniques proposades per TYPSA en lloc d’eludir-les assenyalant-se unes a altres com a competents.

 

La Federació d’associacions de veïns d’Alzira es reitera en l’opinió de que la millor solució és l’aportada pels tècnics i els millors polítics seran els que aconseguisquen els diners per fer-ho possible.