Bernardo Cortés únic candidat a presidir la JLF d’Alzira

0
907

Bernardo Cortés és pel moment l’únic candidat a presidir la Junta Local Fallera d’Alzira arran la culminació del mandat de Jaume Bohigues.

Cortés ha presentat hui el seu programa i organigrama

Cortés amb membres de la seua candidatura

al sector centre de les comissions alzirenyes, al casal de la falla Plaça Major, després que el dimarts ho fera al sector de la Vila i ahir dimecres al de Venècia. El lema de la campanya; «unes falles obertes per a tu i amb tu» amb el que Cortés pretén convèncer a les comissions alzirenyes.

El pròxim 4 de maig culmina el termini per a la presentació de candidatures, mentre el dia 5 està reservat per fer la presentació als representants de les 35 comissions i finalment el 9 de maig tot apunta a que Bernardo Cortés, faller de la comissió Hernán Cortés presidirà la Junta Local Fallera durant el pròxim bienni.