El cementeri d’Alzira comptarà amb un nou grup de nínxols prefabricats

0
492

El cementeri municipal d’Alzira comptarà amb un nou grup de nínxols que incrementarà en quaranta huit  places l’actual disponibilitat. Es tracta d’un projecte de ninxols prefabricats el que suposa que la seua construcció i execució siga més ràpida.

 

Es tracta de vint-i-quatre nínxols dobles i la seua urbanització circumdant, situats en la zona contemporània del cementeri. El nom per a este nou grup de nínxols és “Pas Del Pobre

El grup presenta tres façanes amb boques de nínxols en la façana principal, desenvolupat en quatre tramades amb nínxols dobles. La solució constructiva es resol per mitjà de fonamentació superficial formant un engraellat de bigues de fonamentació unides de manera monolítica sobre la qual s’assenten els nínxols prefabricats de formigó que defineixen la tramada.

Les façanes principals es resolen mitjançant pilastres que sobreïxen de la línia de façana executades amb rajola caravista i pilastres reculades revestides seguint el mateix disseny que en actuacions prèvies. La coberta es resol amb llosa prefabricada de formigó blanc i visera alleugerida en definició de la rematada superior de façana. El projecte ocupa una parcel.la de 87 m2.

 

El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual, ha manifestat que “el cementeri municipal compta amb disponibilitat de nínxols, panteons i columbaris, però som conscients que cal ampliar els llocs disponibles i amb este tipus de nínxols prefabricats reduïm en temps la seua execució amb les mateixes garanties que els de construcció convencional”.