Alzira, Benifaió, Carlet, Almussafes i Alginet superen els 58 l/m2

0
485

Les precipitacions han sigut prou intenses en bona part de la Ribera, tant a la costa com a l’interior, registrant Benifaió 71,5 l/m2, li han seguit Carlet amb 68,5, Almussafes, 60, Alginet amb 59 i Alzira (estació de l’Alquenència) amb 58 l/m2.

També han superat els 50 l/m2 a Rafelguaraf, La Barraca d’Aigües Vives, a Sollana-l,Albufera, aixó com a Benimodo, Guadassuar i l’Alcúdia.  A la Murta s’han recollit 49 l/m2, a Sueca i Cullera entre 43 i 44 l/m2 i 36 l/m2 a Alberic.

La borrasca s’allunyarà esta matinada i les pluges quedaran restringides en punts de muntanya de l’extrem nord, on podrà continuar nevant per damunt de 1.200 metres, i al litoral de la Marina Alta i la Safor. Al llarg de la matinada i el matí tendiran a remetre per donar pas a una jornada amb vent del sud, núvols trencats i temperatures notablement més elevades —per damunt de 20-22 °C a bona part del territori.

A partir de divendres tindrem una circulació de ponent, amb oratge variable. L’arribada d’un front ens portarà molts núvols i algunes pluges dèbils, més probables a l’interior. A la costa serà difícil que arriben, tot i que serà una jornada nuvolosa en bona part de les comarques.

Dissabte continuarem amb pas de núvols i algun ruixat dèbil a l’interior, però s’obriran clarianes. Les temperatures es mantindran sense canvis o baixaran una mica.

Diumenge continuarem amb règim de ponent i més sol. De vesprada apareixeran núvols mitjans i alts a l’interior.

À Punt / Riberaexpress

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />