Detinguts per robar tapes d’embornal a Alberic, Corbera, Llaurí i Sueca

0
1571

La Guàrdia Civil de Sueca ha detingut a un home i una dona de 33 i 35 anys, respectivament, per presumptament robar 16 tapes de clavegueram públic en les localitats riberenques d’Alberic, Corbera, Llaurí i Sueca, valorades en més de 4.000 euros.

La investigació es va iniciar a la fi de gener, quan els agents van tindre coneixement d’aquests furts i del perill que podia originar la falta de tapes d’embornal tant per a vianants com per a vehicles, informa la Benemèrita.

Aquests lladres venien les tapes d’embornals en xatarrerías per a no alçar sospites, encara que després de les perquisicions van ser localitzats i arrestats a Corbera per cinc delictes de furt.

L’operació va permetre recuperar 16 tapes d’embornal amb un valor de més de 4.000 euros. Les diligències dels detinguts, de nacionalitat espanyola, van ser entregades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Sueca.