El Govern aprova hui els primers kits digitals per a les pimes

0
55

Aquest programa, finançat per la Unió Europea, té com a objectiu impulsar la digitalització de les pimes amb bons per a la compra de serveis tecnològics

El govern espanyol resol aquest dilluns les primeres sol·licituds d’empreses d’entre 10 i 49 treballadors per a adquirir el kit digital, després que més de 50.000 pimes hagen presentat una petició per al bo.

El kit digital és un programa finançat amb els fons Next Generation de la Unió Europea, amb 3.067 milions d’euros de pressupost i l’objectiu d’impulsar la digitalització de les pimes amb bons per a la compra de serveis tecnològics.

La primera convocatòria és per a les empreses d’entre 10 i 49 treballadors i compta amb 500 milions d’euros de pressupost, una xifra que l’executiu ja ha obert la porta a ampliar.

Les 50.000 empreses que han presentat sol·licitud suposen quasi la meitat del total de companyies d’aquest segment a Espanya. Paral·lelament, més de 6.000 empreses han rebut l’autorització per a actuar com a agents digitalitzadors i vendre serveis a les pimes.

D’aquesta manera, les empreses d’entre 10 i 49 empleats podran rebre fins a 12.000 euros, mentre que les de 3 a 9, 6.000 euros, i els autònoms, 2.000 euros.

Informació en: kitdigital@neotic.es – 960 470 820