La UD Alzira a tres punts del play-off al derrotar al Mar Menor (1-0)

0
201

La important victòria de la UD Alzira d’ahir al Suñer Picó davant el Mar Menor (1-0) va complir un doble objectiu; salvar, quasi matemàticament la categoria, i apropar-se a tres punts del conjunt murcià i del play-off d’ascens.

El triomf no va gens fàcil perquè el conjunt de San Javier va dominar amplament durant el primer temps en el que el guardameta local Pawel salvà als blaugranes de varies ocasions de gol. Al descans s’arribà amb el marcador inicial d’empat a 0 gols.

En el segon temps milloraren els de Dani Ponz que aprofitaren una treta de cantó per avançar-se gràcies al remat del defensa alzireny Sergio Bono. ls riberenc controlaren millor al seu perillòs rival, tot i que patiren l’angoixa d’11 interminables minuts de temps afegit. La nota negativa va ser la lesió partida pel defensa central Kaiser.

Esta victòria situal a l’Alzira en sèptima posició amb 42 punts, a només tres del Mar Menor que es troba en llocs de play-off. El pròxim diumenge viatjaran a Puertollano per enfrontar-se a un Calvo Sotelo que lluita desesperadament per evitar el descens.