L’Alzira FS guanya al Calviá (5-4) i s’apropa al play-off

0
315

Importantíssima i complicada victòria la del Family Cash Alzira esta vesprada al Palau d’Esports davant el Visit Calvià (5-4) que suposa ampliar a 5 punts l’advantatge sobre el sext classificat a falta de només tres jornades per acabar la lliga. El conjunt riberenc ha tingut que remuntar en el segon temps un marcador advers de 2-3 amb el que s’arribà al descans.

S’avançà en el marcador el conjunt local en el minut 1 mitjançant Sena, però remuntarens els mallorquins en els minuts 6 i 8 amb gols de Naranjo i Nando. Empatà Rafa Ara amb la col.laboració d’un defensa en el minut 9 però De Juan anotà el tercer per a l’equip de Mallorca en el 16.

Els de Braulio Correal ixqueren més decidits en la segona part i entre el minut 29 i 30 consumaren la remuntada amb gols de Sena, Rubi i Pedro. A partir d’ací domini visitant i tancada defensa dels Family Cash, encara que el porter mallorquí Manolo retallà distàncies en el 32. Els pals en dos ocasions i Nacho Serra amb una parada providencial evitaren la igualada del Calvià i li donaren tres punts que acosten molt als locals per aconseguir el bitllet del play-off.

El públic portà en volandes als seus jugadors que gaudiren d’una treballada victòria després de dos derrotes consecutives. l’Alzira FS tornarà a jugar la pròxima jornada al Palau, concretament el divendres (20h), contra el Bisontes Castelló.