Al Palau es troba la clau del play-off per a l’Alzira FS

0
91
Classificació abans de disputar la jornada d’este cap de setmana

El Palau Municipal d’Esports, que acollirà tres dels quatre últims encontres determinarà si el Family Cash Alzira aconseguix la clau per disputar el play-off d’ascens o bé si s’ha de conformar salvant de forma digna la categoria de plata.

Els alzirenys ocupen el quart lloc de la classificació amb 48 punts, dos punts més que El Ejido cinqué equip que a hores d’ara disputaria la lligueta. També amenacen als de la Ribera, el Benavente, sext classificat amb tres punts menys però també amb un encontre menys disputat.

El més positiu per a l’Alzira FS és que depén de sí mateix i sobre tot del Palau, on disputarà ara dos partits seguits, a les 17:30 h d’esta vesprada davant el Calvià mallorquí, que lluita per salvar la categoria i divendres (20h) pròxim contra el Bisontes Castelló que també necessita els punts per trobar-se en zona perillosa. La única eixida la farà en tres setmanes a Ceuta per enfrontar-se a l’Àfrica Ceutí que no es juga res i culminarà la lliga al Palau contra el Ciudad de Móstoles, penúltim classificat que per a la última jornada podria haver consumat el descens.

El que resulta un tant preocupant és que el Family ha sumat només 7 dels darrers 21 punts en joc i bé de perdre dos partits seguits, a casa davant el Betis Futsal B i fora en la canxa del Barça B.

«Hem complit l’objectiu de la salvació i ara tenim el repte i la l.lusió de disputar el play-off, estar ahi amb opcions és molt bonico» declara Braulio Correal a Riberaexpress. Recorda que enguany baixen 5 equips i lluiten per evitar el descens «plantilles de molt de nivell com les del Mengíbar, Talavera, Bisontes i Móstoles» significa el tècnic d’Alzira.

Recuperar la fortalesa defensiva

Recuperats lesionats importants, com el capità Josè Carlos i altres afectats per Covid l’equip ha treballat esta setmana amb un punt de mira molt concret, «recuperar la fortalesa defensiva, després que el fet de vore-mos ahi dalt ens desenfocara de la nostra principal virtut», afegix Correal.

El fet de realitzar només un viatge i de jugar tres encontres amb el suport de l’afició fa que la família del Famiy Cash es mostre prou optimista, encara que «hem d’anar partit a partit, cada jornada serà determinant i vital a partir d’ara».

El primer repte de l’Alzira FS el tenen esta mateixa vesprada contra el Visit Calvià filial del Palma Futsal que no ho ficarà gens fàcil perquè està esgotant les possibilitats de la permanència. Cas de sumar els tres punts, els alumnes de Correal disparan les seues possibilitats i recuperaran la confiança un tant perduda després dels últims resultats.

Sens dubte que l’afició jugarà un paper determinant per portar en volandes al seu equip cap a la victòria i cap el play-off, tot just en dissabte de glòria.