La pluja afectarà a les processons de dimecres però el sol acompanyarà a les del divendres

0
201

L’arribada d’un front ens deixarà un dimarts amb núvols abundants i ruixats acompanyats de fang. Ja durant el matí, els ruixats afectaran l’interior central i sud i a partir de migdia s’estendran a la resta del territori. Els més intensos, localment amb tempesta, cauran en zones interiors i a les muntanyes del nord d’Alacant. Per contra, els més dèbils s’esperen al litoral central i nord. El vent bufarà de gregal i tramuntana, moderat fins a migdia al litoral central i nord. Les temperatures baixaran al sud, mentre que a la resta seran semblants a les de dilluns. La majoria dels valors estaran entre 15 ºC i 20 ºC.

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />

Dimecres serà un dia gris i amb pluges generals. De matinada plourà al centre, però al llarg del dia es formarà una borrasca justament davant de la costa, que serà la causant de l’episodi de les precipitacions. Durant el matí plourà al nord i, amb el pas de les hores, les precipitacions es generalitzaran. De vesprada seran abundants a les comarques centrals i àrea del sud del golf de València. El vent anirà girant a gregal i s’intensificarà amb el pas de les hores. Les temperatures baixaran.

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />

Encara fins a migdia de dijous tindrem pluges abundants al sud del golf de València i comarques centrals. A mesura que avance el dia, les clarianes guanyaran terreny al nord i ja a última hora del dia deixarà de ploure. El vent de gregal bufarà fort al litoral, amb temporal marítim i les temperatures començaran a recuperar-se pel nord.

A partir de divendres la borrasca serà història i tornarà el sol. Durant el matí encara quedaran alguns núvols, especialment al sud del golf de València, però en general ja gaudirem d’un dia assolellat i amb un ascens de les temperatures. El vent de nord bufarà moderat a la costa de la Marina, amb tendència a afluixar de vesprada.

À PUNT

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />