Alzira prohibix les cremes agrícoles en els camps pròxims a les zones forestals

0
239

Recordaotir de la prohibició de cremes agrícoles en els camps ubicats a menys de 500 m. de zona forestal en el període de Setmana Santa i Pasqua de 2.022

 

La Regidoria de Medi Ambient, Agricultura  i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira recorda la prohibició de fer cremes agrícoles en les parcel·les que es troben a menys de 500 m. de sòl forestal del terme municipal, entre el Dijous Sant, 14 d’Abril, i el Dilluns de Sant Vicent, 25 d’Abril, (ambdós inclosos). Aquestes parcel·les son les corresponents a l’àmbit d’afecció del nou Pla Local de Cremes Agrícoles i poden consultar-se al visor geogràfic en línia que l’Ajuntament posa a la disposició dels llauradors en la pàgina web https://www.alzira.es/serveis-municipals/urbanisme-i-infraestructures/pla-local-de-cremes-agricoles/

 

Les parcel·les agrícoles que es troben més enllà dels 500 metres i que per tant estan fora de l’àmbit d’afecció del pla local de cremes, sí que podran continuar amb les cremes agrícoles durant aquest període, sempre baix les mesures de seguretat pertinents i en horari diürn des del trenc d’alba fins a les 13:30, excepte els dies en les que sí que estarà prohibit que son; diumenges, festius i dies d’alerta per risc d’incendi forestal extrem (Nivell 3).

 

Per a obtindré més informació sobre el nou Pla Local de crema, es posa a disposició dels llauradors un servei d’assessorament tècnic per a resoldre dubtes al telèfon: 96 245 92 69 o bé enviant un correu electrònic a  agricultura@alzira.es.