Isabel Aguilar desmentix que ha sigut denunciada davant el Comité de Garanties del PSPV

0
310

L’actual secretària general del PSPV d’Alzira, Isabel Aguilar, ha assegurat a Riberaexpress que no ha estat denunciada per ningú davant el Comité de Garanties de la formació socialista tal i com circula hui per les xarxes socials.

Ara bé reconeix que el secretari d’organització ha rebut una telefonada «avisant-nos que durant el procés de primàries no es pot fer ús dels canals oficials». Aguilar i la major part de l’executiva està donant suport al candidat oficialista, Adrián Sarria i fins i tot, ha criticat al sector crític i a la seua candidata, Gemma Alós «en apostar per la divisió i l’enfrontament del partit».

Des del sector crític asseguren no haver presentant cap denuncia formal i desconeixen qui l’hauria poogut presentar però advertixen que «no mai un secretari general pot intervindre públicament en el procés ni en cap mitjan del partit».

Este dissabte el PSPV local ha cridat a les urnes als 156 militants que podran votar entre les 10h i les 18 hores, bé per Adrián Sarria, bé per Gemma Alós que compta, principalment, amb el suport dels militants més veterans de l’agrupació socialista d’Alzira.