Concurs d’Instagram Setmana Santa d’Alzira

0
75

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Patrimoni, convoca una nova edició del Concurs d’Instagram de la Setmana Santa d’Alzira i la seua tamborada local.

 

Participar és tan senzill com pujar les instantànies a Instagram utilitzant el coixinet #SetmanaSantaAlzira22. Les fotografies de Setmana Santa i de la tamborada local podran pujar-se del 8 al 30 d’abril, no sent admeses a concurs les fotos pujades fora de les dates assenyalades.

 

La millor fotografia, la que reunisca tota l’essència de la Setmana Santa d’Alzira serà premiada amb 300 euros.

 

La Regidora de Patrimoni, Isabel Aguilar, ha assenyalat que «És molt important utilitzar l’etiqueta correctament, #SetmanaSantaAlzira22 per tal que les fotografies puguen entrar en concurs, de no etiquetar-se correctament les fotografies els membres del jurat no podran tindre accés a les instantànies per poder-les valorar»,.

 

Per a participar no cal realitzar cap inscripció i cada persona pot presentar quantes fotografies desitge, sempre dins de les dates establides i que complisquen la temàtica del concurs, la Setmana Santa d’Alzira 2022.

 

Totes les fotos presentades podran ser utilitzades per l’Ajuntament d’Alzira com a promoció del nostre patrimoni festiu. Les vint fotografies finalistes de totes les presentades a concurs seran publicades en les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alzira, una vegada els membres del jurat hagen deliberat i escollit les instantànies que opten al premi final.

 

L’edil, Isabel Aguilar ha manifestat que “Les processons, el nostres Dossels, el tambors i la nostra imagineria tornaran a omplir de nou els carrers. Després de dos anys aplega el moment de amb molta responsabilitat mostrar les nostres tradicions de la millor manera que sabem, vivint amb intensitat una de les festes mes arraigades a la nostra ciutat, la Setmana Santa, Festa d’Interès Turístic Nacionals i els seues tambors declarats Patrimoni Immaterial Cultual de la Humanitat per la UNESCO”.