Alzira celebra la II Mostra de Teatre de la Primera Infància

0
69

A la d’1…2 i 3 “Mostra d’Arts escèniques de la primera infància”

  • L’alumnat de les escoletes espectadors infantils gaudeix al Gran Teatre d’Alzira

 

Alzira, 5 d’abril de 2022. Esta setmana, del 5 al 9 d’abril, els xiquets i xiquetes de les escoletes infantils estan participant en la segona edició de la Mostra de teatre de la primera infància A LA D’1…2 i 3!

La regidoria de Cultura mostra la seua aposta pel teatre infantil dirigit als menuts de zero a tres anys. “Estem molt contents de poder oferir una programació completa durant tota la setmana, que ha despertat l’interès dels pares i mares amb propostes magnífiques d’espectacles plens de vida, imaginació i que els fan participar de manera activa” ha explicat el regidor Alfred Aranda.

 

Al llarg de la setmana, des de les diferents escoletes de la ciutat, han gaudit al Gran Teatre de l’espectacle: La FLOR FLORA, aflora. De MiraRosana Proyectos Teatrales, una proposta emotiva que afavorix que els xiquets s’impliquen, juguen i canten en l’obra.

 

Així mateix, ahir dimecres 6, dins de la campanya “A GATES AL TEATRE”, va tindre lloc el punt d’encontre per a estudiants d’Educació Infantil, amb posterior taula redona després de la representació.

 

Continuen les activitats esta vesprada, dijous 7 d’abril a les 18.30 hores amb la presentació del llibre 10 gossets, a la Biblioteca Municipal d’Alzira, a càrrec del Gran Jordiet. En acabar tindrem l’espectacle de la Cia. Anna Mira Dansant a quatre potes, al Parc de la Biblioteca,

 

Divendres 8 d’abril a les 17.30 hores, la Casa de la Cultura acull Retalls de Versos, per DISPARATARIO. Una selecció de versos contats amb música en directe, jocs teatrals i objectes, on els espectadors formaran part d’un viatge de paraules, sons i molta imaginació. A través de poesies d’autors i autores valencians, acuradament triades per al públic més menut.

 

«Cantar i contar són les dues funcions de la poesia», Antonio Machado.

L’espectacle està basat en la col·lecció «Vagó de versos» d’Andana Editorial.

Edat recomanada: de 0 a 5 anys.

Espectacle en valencià. Durada de 35 minuts.

Entrada: 3 €.

 

Dissabte 9 d’abril, podrem gaudir al matí d’11 a 12.15h. al claustre de la Casa de la Cultura del taller de jocs teatrals en família, conduit per Rosana Mira. A les 12.30 h. i a les 17.00 h. tindrem espectacle Bola, de l’Horta Teatre a la Casa de la Cultura. Entre els 0 i els 3 anys aprenem el que és essencial per a la nostra futura autonomia, tenim molta feina a fer, hem de relacionar-nos amb els altres, amb l’espai, amb els objectes. BOLA tracta de la geometria de l’espai, de la forma de les coses que ens envolten.

Autoria i direcció: Kika Garcelán. Intèrprets: Glòria Román i Pau Blanco.

Edat recomanada: de 0 a 3 anys.

Espectacle sense text. Durada de 30 minuts.

Entrada: 3 €.

 

Acomiadarem esta segona edició de la mostra a les 18.15 hores amb l’espectacle musical itinerant que anirà des de la Casa de la Cultura cap a la Plaça Major a càrrec del grup VENDAVAL FOLK.