Satisfacció en venedors i clients amb el canvi de l’alimentació al mercat d’Alzira

0
1606
Clienta satisfeta per la nova ubicació de les frutes i verdures

Les parades del sector alimentari del mercat ambulant d’Alzira han estrenat ubicació hui dimecres al passar al carrer Polinyà fugint de les rodalies de la CV-50 on es trobava.

L’últim ple de l’Ajuntament d’Alzira aprovà, per unanimitat, este canvi d’ubicació seguint les advertències de Salut Pública davant la proximitat dels nombrosos vehicles que circulen per la carretera Tavernes-Llíria que sols aporten soroll i contaminació.

Algunes clientes que compraven fruta, verdura o embutit este matí es mostraven satisfetes pel canvi, perquè en este carrer «fa menys vent i fred que junt a la carretera», algun venedor comentava «açí estem més arropats», tot i que reconeixien que bona part dels clients «van este matí un tant despistats buscant la nova ubicació».

Mentre el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha manifestat que «esperem que siga profitosa la reubicació per a la clientela d’Alzira i la comarca», després d’agrair «el consens» amb l’associació AVAME.