Aguilar (PSPV d’Alzira): «El sector crític d’Alós només aposta per la divisió i l’enfrontament»

0
341
Aguilar dona tot el seu suport al candidat oficial Adrián Sarria
El que necessita el PSPV-PSOE Alzira no és un canvi, és unitat 

 

La secretaria general del PSPV-PSOE Alzira, Isabel Aguilar, manifesta que l’actual divisió que ens durà a una votació entre dos candidatures este dissabte no deuria haver-se produït, perquè no hi ha cap necessitat de canvi; ni de projecte ni de persones, ja que en este projecte actual ja es van donar els passos adients per tal de regenerar i millorar tant la imatge com la manera de treballar des del partit.

 

En este canvi Aguilar va apostar i confiar en Gemma Alós per a la seua inclusió tant en la llista electoral (en lloc d’eixida), així com també en l’executiva local. La pandèmia ha impossibilitat el dur endavant el projecte tal i conforme s’havia estructurat, encara que el partit s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies actuals.

 

No hem pogut ni actuar, ni errar, perquè quasi no hi ha hagut temps per a la materialització de treball. La secretaria general fa una anàlisi de la situació i apunta el que perseguixen en realitat un grup de militants és dirigir el partit sense cap eix programàtic, només tenen com a finalitat apartar a persones que treballen actualment en el PSPV-PSOE Alzira.

 

Este enfrontament està impulsat per un sector crític que només apareixen  en el moment de canviar persones i no el projecte socialista. Esta divisió ha estat creada pel mateix grup de militants que ja fa uns anys van intentar enderrocar a l’actual direcció del partit. Este grup al llarg del anys no mostra la seua disposició per ajudar, tot el contrari, només volen el canvi de cadires.

 

Aguilar considera que Gemma Alós deuria de seguir al projecte presentat per Adrián Sarria, ja que ella forma part d’esta nova vessant de joventut i frescor, però ha preferit deixar-se dur pel sector crític que lluny de treballar pel partit només aposten per la divisió, la discussió i l’enfrontament.

 

Tant com a secretaria general com a nivell personal, Aguilar expressa que en menys de dos anys els mateixos militants que votaren en contra y els militants que van votar en contra de la llista electoral de la que Alós formava part, com a número tres, siguen ara els que volen recolzar-la per a liderar esta divisió del partit.

 

La paraula canvi està utilitzada molt a lleugera quan la paraules correctes en estos moments són sumar, fer gran i il·lusionat el projecte socialista i potenciarr la nostra ideologia.

 

Isabel Aguilar López

Secretaria general