Torna el sol i les temperatures primaverals este dimecres

0
176

Dimarts ha sigut una jornada grisa, freda i ventosa, amb pluges a la meitat sud que s’han intensificat la segona meitat del dia. La neu ha aparegut a les serres més elevades i s’espera que a poqueta nit la cota baixe i es quede entre 800 i 1.000 metres, localment per davall. El fort vent de gregal al sud ha alterat notablement la situació marítima.

Però aquesta situació té les hores comptades i és que la borrasca causant es retira ràpidament i s’imposa l’estabilitat. El resultat és que la primera meitat de dimecres encara tindrem molts núvols i alguna precipitació dèbil al sud, però els núvols es retiraran i de vesprada lluirà el sol.

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />

La nit encara serà freda, però les temperatures màximes pujaran de manera significativa, en alguns casos vora 10 °C respecte a dimarts. Les més elevades ja superaran els 20 °C.

Els dies següents tindrem un oratge estable. Dijous i divendres seran jornades assolellades, amb vent de ponent i màximes que poden arribar o superar els 25 °C en alguns punts de la costa. Dissabte el vent canviarà a llevant i aportarà més humitat i afavorirà la formació de núvols baixos al litoral, però serà una jornada tranquil·la i amb temperatures suaus.

À PUNT

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />