Cs denuncia el mal estat de l’accés a la urbanització Les Oronelles

0
196

       • Aledón: “Fa mesos que instem que se solucionara aquest problema però encara no s’ha fet res”

La regidora de Ciutadans (Cs) Alzira, Clara Aledón ha denunciat “el mal estat de l’accés a la urbanització Les Oronelles”. “Des de fa mesos hi ha desnivells de fang i pedres acumulades en el paviment, a més del risc de despreniment del mur de contenció que allí es troba”, ha explicat.

Igualment, ha declarat, “a part dels vehicles, també ho pateixen els excursionistes que els caps de setmana i en vacances passegen per aquest tram de via verda”.

L’edila de la formació liberal ha recordat que “Cs ja va demanar fa mesos en ple que s’arreglara aquesta situació”. No obstant això, ha criticat, “tot segueix igual”. Per això, ha insistit a “sol·licitar al govern municipal a que solvente ja el mal estat d’aquestes vies o, si cal, inste la Mancomunitat a fer-ho”.