Alzira comença els treballs per resoldre la travessa del carril bici en el pont de Xátiva

0
355
L’alcalde Diego Gómez en la zona de les obres

L’Ajuntament d’Alzira ha encetat els treballs pertinents per resoldre el coll de botella que suposa la CV-42 a l’altura del pont de Xàtiva per a l’Anell Verd que utilitzen ciclistes i vianants. Els seus usuaris patixen, en este punt de l’anell, auténtics problemes per la falta d’adequació i senyalització, a causa de l’intensitat de trànsit d’este vial entre Alzira i Carcaixent.

Ciclistes i vianants tenen auténtics problemes en este punt per falta d’adequació, senyalització i davant l’intensitat del trànsit d’este vial entre Alzira i Carcaixent. El Ministeri de Transició Ecològica ha fet algunes millores en este tram de l’Anell que discorreix, tot just, junt al barranc de la Casella, com arreglant i ampliant la senda a més d’instal.lar tanques de fusta que donen més seguretat als nombrosos usuaris.

Però al arribar al pont de Xàtiva, no troben el lloc adient ni moltes vegades el moment oportú de travessar la carretera sense patir els corresponents esglais.

L’actuació connectarà la senda, d’un costat i l’altre de la carretera amb l’illeta central mitjançant passos de zebra, a més de la corresponent senylàtica, fet que proporcionarà la «seguretat» que ara careixen tant els ciclistes com els senderistes, segons l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.

Este mitjà de comunicació ha reclamat en més d’una oportunitat la connexió de l’Anell Verd en este punt de la ciutat.