L’Alzira empata davant el R. Granada (2-2) i mira de reüll la zona perillosa

0
150

La UD Alzira no ha pogut passar de l’empat esta vesprada davant el Recreativo Granada (2-2) a l’estadi Suñer Picó, després d’arribar al descans amb desavantatge en el marcador.

S’avançaren els blaugranes mitjançant el davanter argentí Coscia en el minut 1 de l’encontre. Però reaccionà el conjunt nazarí que en el minut 27 igualava al transformar Barcia un inocent i discutit penal fet per Marenyà. Este gol donà ales als visitants  que en el minut 37 li donà la volta al marcador mitjançant Da Costa al aprofitar un rebuig de Kaiser.

Espabilaren els alumnes de Dani Ponz en la segona part dominant el centre del camp i llançant nombroses tretes de cantó. En una d’elles al minut 73 el baló rebutjat li arribà a Sesé que de volea anotà l’empat definitiu.

Este punt manté a l’Alzira a 6 punts de la zona calen ta de la classificació a falta de cinc jornades, però li esperen dos potents rivals que es troben en llocs de play-off, primer l’Intercity i després el Mar Menor al Suñer Picó.