Aida d’El Cairo a Alzira passant per Ucraïna

0
379
José Escandell ha dirigit l’orquestra de l’òpera Aida en el seu retorn al Gran Teatre d’Alzira
Aida ha entusiasmat al públic alzireny

El Gran Teatre d’Alzira ha estat en la gira de la companyia LGAM per commemorar el 150 aniversari de l’estrena de la famosa òpera Aida de Giuseppe Verdi, un teatre que s’ha rendit davant l’elevat nivell de cantants i músics i que ha tingut com especial atractiu la participació de l’alzireny José Escandell com a director de l’orquestra composada per música de distints països a més de la col.laboració del Teatre Nacional de Moldavia.

El moment més emotiu dels quatre actes ha estat quan el tenor espanyol Nester Martorell, que ha representat a Radamés, exhibia una gran bandera d’Ucraïna, en senyal de suport al poble ucraïnés que el públic, que ha aplaudit en molts moments de l’espectacle, ha explotat amb una gran ovació.

També ha rebut amb molt de carinyo al director Escandell que, format a la Societat Musical d’Alzira, tornava a dirigir al Gran Teatre després de molts anys.