L’empresa de l’alzireny José Burgos compta en dos anys amb 90 clients europeus, americans i asiàtics

0
1264
L’emprenedor alzireny José Burgos envoltat pel seu equip de Fresh People

Per a l’emprenedor alzireny, José Burgos Lancero, «ha sigut una agradable i inesperada sorpresa» que la prestigiosa revista Forbes especialitzada en el món dels negocis i les finances, l’haja elegit entre els 30 joves espanyols líders professionals influients en diversos sectors productius. «És bonico que es reconega en la meua figura l’impacte que està tenint l’empresa, ens dona molta visibilitat i refrenda que el que estem fent és algo important».

El jove emprenedor alzireny, que començà com a free lance en 2017 va fundar la firma Fresh People, tot just un mes abans de començar la pandèmia, en febrer de 2020. Buscà socis, creà un equip, aconseguí els dos primers clients «i un mes després ens quedarem sense cap client i sense saber com anava a pagar-los», comenta l’influent emprenedor a Riberaexpress. Però, tot seguit «ens passarem unes quantes nits sense dormir, canviarem algunes coses i ens adaptarem a la nova realitat i a partir d’ahí començarem a crèixer».

Empresa 100% deslocalitzada

Ara Fresh People, és una consultora especialitzada en gestionar i transformar equips i la seua cultura corporativa amb l’objectiu d’impactar positivament en el negoci. Tot i la pandèmia, dos anys després, compta amb 90 clients, majoritàriament europeus, però també estadounidencs i un asiàtic de Bali. Mentre l’equip de José Burgos compta amb 15 empleats (13 espanyols i 2 mexicans), té previst ampliar la plantilla en breu a 17 o 18 més una col.laboradora de Sueca. Es tracta de l’especialitzada en Comunicació, Carla Mouriño, «gran culpa de que jo estiga en la llista de Forbes és d’ella perquè ens ha donat molta visibilitat», assegura Burgos.

Esta firma d’origen alzireny es troba, actualment, en un moment de plena expansió, tot i estar «100% deslocalitzada» perquè els empleats treballen des de sa casa, encara que alguns «compaginen el treball amb viatjar».

Suport d’empresaris valencians

Este jove professional que es troba entre els 30 espanyols més influients considera que la «figura de l’emprenedor no està en Espanya tan ben vista com en EEUU», encara que «la dinàmica està canviant i es presenten anys molt bon amb empreses innovadores que estan creixent a València, Alzira i Sueca, entre altres, gràcies al suport d’empresaris valencians que estan ajudant-nos a crèixer».

José Burgos, que viatjarà el pròxim mes d’abril a Miami per participar en una fira d’empreniment, manté la seua residència a la capital de la comarca; «soc un forofo de l’Alzira FS, estic fins i tot en la directiva per ajudar perquè ahí els cracks son el president Vicent Fontana i l’entrenador Braulio Correal«. Els seus pares José Juan i Lourdes tampoc es perden cap partit dels que es disputen al Palau, fins i tot les seues germanes, PatríciaLourdes Burgos, que va ser fallera major d’Alzira 2018.

Riberaexpress