José Burgos d’Alzira elegit per Forbes entre els 30 joves espanyols professionals influients

0
1849
L’equip de Fresh People en el Mobile World Congress

La prestigiosa revista Forbes, especialitzada en el món dels negocis i les finances ha elegit a l’alzireny, José Burgos Lancero, entre els 30 joves espanyols, pròxims als 30 anys, que des de la seua joventut son líders, professionals influients en diversos sectors productius, des de la tecnologia, la cultura o la sostenibilitat fins l’empreniment social i generen un impacte real en el seu entorn.

Burgos és cofundador de Fresh People, consultora especialitzada en gestionar i transformar equips i la seua cultura corporativa amb l’objectiu d’impactar positivament en el negoci. Es tracta de la primera consultora nacional d’estes característiques que oferix la possibilitat als seus clients de fer el pagament dels seues serveis amb criptomonedes.

Fres people va nàixern l’any 2017 i des d’aleshores manté una metodologia innovadora.