Alfarb acull el diumenge la 37a Trobada d’Escoles en Valencià

0
272
El programa de la 37a Trobada Alfarb 2022 és intens en el que les comunitats educatives i els col·lectius socials de la comarca són el protagonistes de la festa gran pel valencià. L’acte més cridaner és la solta de coloms, un per cada Trobada. Enguany toca soltar-ne 37 i és un moment molt viscut per la gent que s’apinya davant de l’entaulat -familiars inclosos- metrimentres la xicalla agafa els coloms amb recel. A un senyal dels colombaires, les mans que els subjectaven deixen lliures les astorades bestioletes, les quals ixen creuant el cel matiner en totes les direccions possibles. Acompanyen estos instants de suspens una simfonia d’exclamacions i els sorolls mecànics dels aparells fotogràfics i mòbils.
També hi trobareu els guardons que es lliuraran al taller més original, al més reivindicatiu i al més educatiu. El veredicte dels guardons es deixa al bon criteri d’un jurat format per membres de les AMPA.
May be an image of 2 persones
Beatriz Tortosa y 7 personas más
8 veces compartida
Me gusta

 

Comentar
Compartir