Malestar en els clubs per les goteres i tancament de les instal.lacions esportives d’Alzira

0
229

Des del Club Nou Bàsquet Alzira volem sumar-nos als comunicats d’altres clubs esportius de la ciutat que, igual que nosaltres, no han pogut utilitzar les instal·lacions esportives municipals per a dur a terme els entrenaments dels seus esportistes a causa de les pluges d’aquests dies.

 

Des de fa ja anys, a causa del greu problema que té l’estructura de la principal instal·lació esportiva coberta de la nostra ciutat, el Poliesportiu Fontana Mogort, diversos clubs ens hem hagut d’adaptar a les instal·lacions del Pavelló Pérez Puig, sens dubte, insuficients per a la quantitat d’esportistes que hi fan ús diari d’aquestes.

 

Si ja és dificultosa la tasca d’entrenar tants equips en una sola pista, ara ens veiem amb el problema de què les instal·lacions esportives simplement no obrin les seues portes quan plou. No cal dir que des de sempre, aquesta pista del Pérez Puig, ha tingut problemes amb les goteres i ens hem hagut d’adaptar a aquest fet tan vergonyós de cara als equips visitants en cada partit quan plovia.

 

És per això que volem expressar el nostre malestar davant una situació molt perjudicial per a les nostres escoles esportives, pares i mares de tots els xiquets i xiquetes que s’esforcen a practicar un esport i tota la resta d’esportistes que sacrifiquen el seu temps per representar a Alzira en les competicions esportives per tota la comunitat.

 

Si bé tenim en compte que la solució a la mancança d’espai per a poder entrenar i jugar passa per disposar d’un Poliesportiu Fontana Mogort remodelat i en condicions -som conscients que aquesta no és una solució a curt termini, encara que estem veient que ja està passant més temps del promès en un inici- demanem que se solucione amb urgència el problema del sostre del Pérez Puig per poder entrenar encara que ploga, i a més a més, demanem un aclariment de quines són les raons perquè les instal·lacions hagen de tancar cada vegada que plou, ja que cap altra instal·lació municipal no deixa de funcionar independentment de les condicions meteorològiques o alertes pel mal oratge.

 

NOU BÀSQUET ALZIRA