L’Alzira FS perd davant el Betis B (3-6) al regalar el primer temps

0
111

El Family Cash Alzira s’ha complicat una miqueta la seua posició privilegiada al perdre de forma sorprenent al Palau davant el Real Betis B (3-6), arran regalar al rival la primera part en anar,sen al descans amb un contundent 0-3.

El conjunt alzireny va ser el primer a llançar un avís al contrincant amb una jugada de Rafa Ara que va haver de buidar la defensa verd-i-blanca. En el minut 5, el filial bètic va generar una bona oportunitat de gol, però Sena va evitar la rematada de Povea. Quan el crono avançava camí de l’equador del primer temps, els de Ramón Martínez van aconseguir anotar el primer tant de l’encontre, obra d’Álvaro, que va finalitzar una bona jugada visitant. En el minut 15, l’equip andalús va tornar a perforar l’arc local amb un tir de Pablo Otero que es va anar directe a l’esquadra i va transformar el 0-2 en el Palau d’Esports. El quadre bètic quasi anota el tercer tant de l’enfrontament, però Nacho Serra va protagonitzar una doble parada espectacular per a salvar al seu equip abans del descans. Pero Guido, en un ràpid contracolp, batia a Nacho Serra, segons abans d’anar als vestidors.

Als pocs segons de reprendre’s el segon temps, la defensa bètica va cometre un error en l’eixida de pilota i Rafa Ara ho va aprofitar per a recuperar l’esfèric i afusellar la porteria verd-i-blanca, marcant el 1-3. L’equip verd-i-blanc estava molt còmode sobre el 40×20 i, en el minut 25, Juanan va finalitzar una acció en atac dels visitants per a posar més terra pel mig i anotar el 1-4. En traure de centre, l’equip alzireny va trobar el premi i Pedro García va marcar el segon tant de local per a retornar-los l’esperança.

En el minut 29, el Betis sentenciaria pràcticament el duel amb un fort xut de Charly que es va anar directe al fons de la xarxa, pujant el 2-5 en l’electrònic. Malgrat el desavantatge, els locals no van deixar d’intentar-ho i Pedro García va enviar el cuir al pal en una clara ocasió de gol. En el minut 31, Álvaro va convertir el segon en el seu compte particular, el 2-6 en el partit, i els locals van eixir de cinc, arribant a anotar el 3-6, amb l’autoria de Rubi, sent l’últim tant de l’enfrontament.

Tot i la derrota el Family Cash Alzira conserva la quarta posició amb 48 punts, però el Full Energia Saragossa, que ocupa la sexta posició, es troba només a tres punts del quadre de Braulio Correal. Ara resten cinc jornades i l’Alzira FS s’enfrontarà la pròxima jornada al Barça B en terres catalanes.