Alzira obri les comportes del canal de les Basses al baixar el nivell del Casella

0
1481

El nivell de l’aigua del barranc de la Casella ha baixat al voltant de les 11 d’este matí a 1,75 m al seu pas pel pont de Xàtiva i aixó ha permés la reobertura de les comportes del canal de les Basses, segons ha informa l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, a Riberaexpress.

Aixó comporta que «pel moment no hi perill d’inundació al barri de les Basses» afegix la primera autoritat local, després d’una matinada molt complicada en el que el nivell abastà els 2,60 metres d’altura, fet que obligà al tancament de les comportes. El canal de les Basses es troba ple de gom a gom i amb el tancament corria perill de desbordar-se i d’inundar esta barriada alzirenya.

D’altra banda l’Ajuntament informa que amb motiu del temporal de pluja, hui dia 24 de març la Murta estarà tancada als visitants per raons de seguretat. A més el temporal ha obligat a tallar el camí de l’Eixavegó, al pas pel barranc de la Murta, entre la bifurcació del camí de la umbria de la Murta i la Travessia Prosper.
Camins tallats a les 10.30 h
Carretera de Vilella CV-571
Camí de Pescadors
Camí de Fracà
Camí de l’Eixabegó a l’altura del Cementeri
Camí Hort de Sandàlio de difícil accés
La Murta està tancada
May be an image of a l'exterior i text