Insuficient punt de l’Alzira davant el Toledo (1-1)

0
99

L’Alzira només ha aconseguit un punt esta vesprada al Suñer Picó davant el cuer Toledo (1-1) en part per haver-se quedat amb 10 jugadors dels del minut 61 al ser expulsat Kaiser amb doble targeta groga.

Al descans s’arribà amb empat a 0 gols i el més trascendent de l’encontre passà durant la segona part en la que la pluja també s’ha intensificat.

S’avançà el davanter argentí Coscia en el minut 51 culminant una assistència de Carlos Pérez, però igualà el Toledo en el 60 mitjançant Alberto i un minut després Laiser veia la roja i tenia que abandonar el terreny de joc deixant al seu equip en inferioritat numèrica durant més de mitja hora.

Amb esta igualada el conjunt de Dani Ponz no aprofita l’empat a casa de l’Eldense i veu com el Mar Menor, cinqué classificat, es distància amb quatre punts ficant una miqueta més complicat entrar en llocs de play-off.