Els paraigües faran falta també durant la pròxima setmana

0
200

 

Els núvols i les pluges ens acompanyaran uns quants dies més. De fet, diumenge tornarà a ser un dia gris, humit i fresc. S’esperen precipitacions al centre i nord. De matinada seran més abundants a les comarques centrals i de vesprada, tot sembla indicar que agafaran embranzida al nord. L’extrem sud quedarà al marge de les pluges. El vent bufarà de gregal, moderat, amb tendència a girar a llevant de vesprada. Les temperatures tornaran a ser fresques, amb poca diferència entre el dia i la nit. La majoria de les màximes estaran entre els 12 °C i els 16 °C.

La situació es complica a partir de dilluns al nord. De fet, s’activen avisos perquè s’esperen acumulacions d’aigua importants, especialment al prelitoral i interior de Castelló. A més tornarà el temporal marítim, amb ones de tres metres i vents de llevant i migjorn, que bufaran amb ràfegues superiors als 70 km/h. Les pluges també arribaran a les comarques del sud, especialment durant la segona meitat del dia. Les temperatures es mantindran sense molts canvis.

Dimarts continuarem amb pluges generals, que seran entre abundants i molt abundants al nord. Al sud tenen tendència a remetre de vesprada. El vent bufarà de llevant i migjorn, amb ràfegues fortes al litoral nord i notable alteració marítima.

Dimecres arribarà una nova banda de precipitacions, que afectaran tot el territori. Les temperatures baixaran lleugerament i el vent bufarà de llevant, entre moderat i fort, especialment durant matí al litoral nord.

À PUNT