El foc supera a l’aigua i crema les falles dos anys després

0
314
El regidor de Festes amb la fallera major d’Alzira i les falleres majors de la Plaça Major durant la cremà
Alba Carrió i Jaume Bohigues digueren anit adeu a un llarg reinat

La pluja que ha estat present durant la cremà de les falles d’esta nit no ha pogut amb el foc que ha deixat reduïts a cendra tots els monuments d’Alzira i la Ribera.

Unes falles que, en la major part dels casos, han gaudit de dos anys de vida davant l’aparició del coronavirus en març de 2020. Tot i que la pluja semblava aliar-se amb estos monuments de llarga durada, les flames han pogut tancar perfí un exercici faller interminable.

En el cas d’Alzira ha posat fí al reinat d’Alba Carrió i Clàudia Dolz així com a la directiva de la Junta Local Fallera que ha presidit Jaume Bohigues que no té previst aspirar a la renovació del càrrec.

El 2022-23 serà un exercici de renovació després que Alba, Clàudia i Jaume hagen dit adeu esta nit davall una fina i persistent pluja que ha volgut ser testic del final d’este bienni faller.

Una de les últimes falles en  cremar-se ja de matinada, ha estat la de la Plaça Major dels artistes Germans Parra que ha sigut elegida com la millor de 2022 i que ha comptat amb la presència de les falleres majors, del regidor de Festes Xavi Pérez així com de Jaume Bohigues.l