Les paraigüeres, un nou càrrec per a les falles d’Alzira

0
902

La pluja que de forma intermitent i de vegades inesperada està fent acte de presència, dia sí, i altre també a les falles d’Alzira i la comarca ha provocat un nou càrrec, inexistent fins ara en els comissions falleres.

La falla Albuixarres-Camí Fondo ha nomenat a tres «paraigüeres» perquè feren ahir el recorregut de l’Ofrena a la patrona d’Alzira junt a les seues falleres carregades amb un bon grapat de paraigües. I a fe que tingueren treball i foren imprescindibles perquè l’aigua queia del cel sense avisar, apareguent de sobte i afortunadament parant també als pocs minuts.

Al pas que anem sembla que podria instaurar-se a l’organigrama que anualment eligixen les falles per a cada exercici.

Probablement tin guen que aparèixer esta nit durant la cremà perquè l’oratge continua revolicat i la borrasca Celia amenaça en acodir a cadascuna de les cremaes junt als bombers.