El Grup Ferrero incorporarà enguany un centenar de treballadors en la factoria d’Alzira

0
876

La factoria del Grup Ferrero que elabora gelats a Alzira té previst reforçar la seua àrea productiva després de la instal·lació de noves línies i la incorporació de més d’un centenar de noves ocupacions en la planta d’Alzira per a iniciar la campanya 2022.

Cal recordar que Ferrero va entrar, ara fa un any, en el mercat del gelat amb les marques Raffaello i Ferrero Rocher que produixó en la planta que la companyia valenciana ICFC (Ice Cream Factory Comaker) té en Alzira.

El grup especialitzat en bombons ja va adquirir en 2019 una participació majoritària en aquesta empresa, un dels principals fabricants de gelats a Espanya, present en més de 15 països amb més de 600 treballadors.

L’objectiu d’aquest moviment és impulsar el segment de gelats i situar-se entre els «líders», inicialment amb els productes ‘Rocher Classic’, ‘Rocher Dark’ i ‘Raffaello’, anuncia la multinacional italiana en un comunicat.

Facturació d’11.400 milions

Ferrero, que va tancar 2020 amb una facturació de 11.400 milions d’euros, distribuirà els seus nous gelats a Espanya, però també produirà per a Itàlia, França, Àustria i Alemanya en una primera fase d’expansió a Europa.

Aquest llançament suposa una «fita» per a la marca a nivell mundial, però també per a Ferrero Ibérica: «Hem de sentir-nos orgullosos perquè hui Espanya escriu una pàgina molt important en la història d’una companyia referent en el món», ressalta la seua directora, Antonella Sottero, en introduir-se en un mercat de ràpid creixement i complementari amb la resta dels seus productes.