Pluges irregulars entre dèbils i moderades per al cap de setmana

0
321

El cap de setmana continuarà la inestabilitat i no escamparà del tot, predominarà el cel nuvolós o cobert fins dissabte, amb pluges irregulars de dèbils a moderades, que continuaran sent persistents a les comarques del sud del golf de València.

Les temperatures continuaran sense canvis, amb valors de mínimes i màximes entre 12 °C i 17 °C a la costa, amb ambient fred a l’interior i sensació de fred a la costa a causa del vent.

Entre les restes de la borrasca Celia i l’anticicló del centre d’Europa afavoriran la formació d’un riu atmosfèric d’humitat que mantindrà el cel nuvolós a tot el territori, amb plugesde dèbils a moderades fins a l’inici de la setmana que ve.

À PUNT

» alt=»Riu d’humitat» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
Riu d’humitat