Plaça Major en grans i Camí Nou en infantils triomfen a Alzira

0
1057
La fallereta major i el president infantil de Camí Nou celebrant el primer premi de la secció Especial
Alegria per tot lo alt entre els fallers i falleres de la Plaça Major en aconseguir el gol de la victòria

El monument dels Germans Parra de la Plaça Major ha aconseguit el primer premi de la secció Especial en les falles d’Alzira. Una comissió que celebra enguany els 125 aniversari de la plantà de la primera falla i el 50 anviersari de la seua fundació. Mentre la falla de Camí Nou ha estat la triomfadora entre les especials de la categoria infantil.

En monument gran el segon premi l’ha guanyat la falla de Camí Nou, mentre El Mercat s’ha quedat en tercer lloc. I pel que fa a les infantils, el segon l’ha aconseguit Sants Patrons, tercer El Mercat i quart la falla de la Plaça Major.

El lliurament de premis s’ha traslladat al Palau Municipal d’Esports que ha registrat un ple de gom a gom amb prop de 3.000 fallers i falleres a causa de la pluja. Ha estat un magnífic escenari per fugir de les inclemències climatològiques on el món faller ha disfrutat del repartiment de guardons per part de les falleres majors d’Alzira Alba Carrió i Clàudia Dolz i de l’alcalde Diego Gómez així com del president de la JLF Jaume Bohigues.

Monuments grans:

Secció Especial; 1) Plaça Major. 2) Camí Nou. 3) El Mercat

Secció Primera: 1) Sants Patrons. 2) Dr Ferran. 3) Albuixarres-Camí Fondo

Secció Segona; 1) Plaça La Malva. 2) Plaça Germanies. 3) Caputxins

Secció Tercera; 1) Sant Andreu. 2) Ana Sanchis. 3) L’Alquenència

Secció Quarta; 1) Avda Luis Suñer. 2) Sant Judes. 3) Nou Penalet

Monuments Infantils:

Secció Especial; 1) Camí Nou. 2) Sants Patrons. 3) El Mercat

Secció Primera; 1) Albuixarres. 2) Germanies. 3) Pintor Andreu

Secció Segona; 1) Avda Josep Pau. 2) Plaça d’Alacant. 3) Gallera

Secció Tercera; 1) Ana Sanchis. 2) Cantereries. 3) Plaç del Forn

Secció Quarta; 1) Hernán Cortés. 2) Avda Luis Suñer. 3) Camilo Dolz

A banda dels premis als monuments i ninots indultats i populars, també s’ha fet entrega dels banderins als guanyadors dels concursos de llibret, teatre i ús del valencià.

La Junta Local Fallera agraix «la col·laboració i millor disposició de tot el col·lectiu faller que ha fet possible que el lliurament de premis i la seua ubicació extraordinària haja pogut transcórrer en normalitat i en un ambient festiu».