Els premis fallers d’Alzira es lliuraran hui al Palau d’Esports

0
397

L’executiva de la Junta Local Fallera reunida amb l’alcalde Diego Gómez, el regidor de Festes, Xavi Pérez i el responsable d’Esports, Fernando Pascual, han decidit traslladar al Palau Municipal d’Esports el lliurament dels premis fallers, que es farà a partir de les 17:30 hores.

El seu escenari tradicional ha estat sempre a la plaça del Carbó, tot just a les portes de l’Ajuntament, però les inclemències meteorològiques han provocat el canvi al Palau. Segons la JLF els fallers i falleres aniran ataviats amb la brusa fallera, a excepció dels representants de les comissions que deuran anar amb la indumentària oficial.

Per accedir al Palau caldrà seguir diferents normes com; no estarà permesa l’entrada de xarangues i és obligatori l’ús de la mascareta.