La macrodespertà d’Alzira amb 24.000 coets supera a la pluja i la mascletà?

0
445

La pluja ha respectat (sols han caigut unes gotes) a la macrodespertà d’Alzira en lal que fallers i falleres de les diferents comissions han fet explotar 10.000 coets de bac i uns 5.000 de metxa en el dia de la plantà de les falles de la capital comarcal.

Superada esta primera prova de hui, ara tots miren al cel per saber si la Pirotècnia Zarzoso d’Altura podrà disparar la mascletà, d’uns 50 kg, prevista per a les 14 hores. La borrasca Celia ha autoritzat les dos primeres mascletaes però hui l’oratge comença a complicar-se, segons les previsions que anuncien fortes precipitacions a partir d’esta matinada.

D’altra banda els monuments comencen a agafar forma i altura, però caldrà vore si el temps permet culminar la plantà dels 35 monuments grans i d’altres tants infantils.