El Gran Teatre i l’església de Sant Joan alternatives al lliurament de premis i l’Ofrena d’Alzira

0
1807

La Junta Local Fallera d’Alzira pepara un pla B per poder complir el màxim possible de la programació cas que les precipitacions afecten a les activitats previstes a l’aire lliure.

Així el lliurament de premis, previst per al dijous, que tradicionalment es fa a les portes de la Casa Consistorial, podria trasllardar-se al centenari Gran Teatre, (també es barallen altres instal.lacions), mentre l’Ofrena a la Verge del Lluch, patrona d’Alzira, programada per al divendres, es celebraria en la parròquia de Sant Joan, «perquè té dos portes, una per a l’entrada i altra per a l’eixida de les falleres», segons ha explicat hui el president de la JLF, Jaume Bohigues. Les falleres entrarien per la porta principal ubicada al carrer Piletes i eixirien, després de dipositar el ram per la porta del carrer Puríssima.

Passacarrers amb paraigües

Els presidents i la junta local no tenen previst tancar-se en els casals durant els tres dies de falles, tot i que ploga; «anem a fer passacarrers amb paraigües perquè totes les comissions tenen moltes ganes de festa després de dos anys sense fer falles per la pandèmia» ha afegit Bohigues.

De totes maneres «intentarem complir al màxim la programació prevista» encara que siga canviant els horaris per aprofitar els intervals de la jornada en els que deixe de ploure.

Les més problemàtiques per tindre alternatives son les mascletaes, però la JLF ja ha avisat als mitjans de comunicació «que poden avançar-se o endarrerir-se segons les previsions meteorològiques».

Sembla que la tercera mascletà programada per a demà dimecres a càrrec de Pirotècnia Zarzoso, podria disparar-se, així com també celebrar la macrodespertà popular a l’antiga, prevista per a demà a les 8 hores, segons les previsions de l’oratge.