Mascletà blaugrana pel centenari de la UD Alzira

0
494
Els alzirenys tenen moltes ganes de festa com ho demostra la gran quantitat de gent que ha seguit la mascletà
La delegació de la UD Alzira amb les falleres majors

La primera mascletà de les falles d’Alzira 2022 ha tingut un clar color blaugrana en homenatge a la UD Alzira pel seu centenari. Pirotècnia Valenciana s’ha guanyat als centenars de fallers i aficionats que s’han concentrat al voltant de la plaç del Regne amb una mascletà, d’uns 70 kg, plena de ritme i de color.

La gent ha ovacionat al pirotècnic i també a la delegació blaugrana encapçalada pel president Juan Antonio Sanjuán que ha estat acompanyat pel tècnic Dani Ponz, i per varios directius i jugadors que s’han quedat bocabadats davant l’explosió de pólvora viscuda a la capital de la comarca, dos anys després a causa de la pandèmia.

També ha estat com invitat d’honor el president de la Diputació de València, Toni Gaspar acompanyat per l’alcalde Diego Gómez, membres de la corporació i per les falleres majors, Alba Carrió i Clàudia Dolz, a més del president de la JLF Jaume Bohigues.