Alzira dota a Protecció Civil d’una ambulància per al servei local

0
297
La regidora de Seguretat Ciutadana Sara Garés durant el bateig de la UMAS
L’ambjulància es troba adaptada i acondicionada per a qualsevol emergència

L’Ajuntament d’Alzira ha dotat d’una ambulància adaptada i acondicionada a Protecció Civil per tal que cobrisca «totes les necessitats com inundacions, rescats, i esdeveniments locals» segons ha manifestat hui l’alcalde, Diego Gómez, durant el bateig del nou vehicle municipal.

Esta Unitat Municipal d’Assistència Sanitària (UMAS), «suposa incrementar la dotació de l’equipament de Protecció Civil, amb esta ambulància que feia molta falta» ha afegit la primera autoritat local.

Gómez i la responsable de l’area de Seguretat Ciutadana, Sara Garés, han ressaltat «la formació d’estos voluntaris entre els que hi han sanitaris i fins i tot un metge». Tots dos consideren que «facilitarà l’atenció directa i immediata així com el trasllat a l’Hospital».

La cavalcada primer servici de la nova ambulància

L’ambulància municipal, que té un cost de 26.000€, començarà a prestar servici esta mateixa vesprada en la Cavalcada Multicolor de les falles i continuarà durant tota la setmana fallera.

L’alcalde li dona molta importància «a l’atenció immediata que prestarà no sols a l’Ajuntament sino també a totes les entitats locals que la necessiten, donat que estarà present en tots i cadascú dels nombrosos esdeveniments locals que es celkebren i per tant els alzirenys guanyarem en qualitat de vida».