L’Alzira FS perd a Leganés i posa en perill el lloc de play-off

0
66

El Family Cash Alzira va perdre el passat dissabte a Leganés (5-2) i només li queden tres punts d’avantatge respecte al sext classificat, el Full Energia Saragossa, per conservar els llocs de play-off.

Resten 8 encontres per finalitzar la temporada, el primer d’ells el que disputarà al Palau d’Esports el pròxim diumenge (12h) davant l’Atlètico Benavent, un  rival perillós que ocupa el huité lloc a la classificació.

El tècnic alzireny, Braulio Correal, ha afirmat que «tenim la setmana sencera per resetear i recuperar-nos físicament» a més de recordar que «tenim una posició prou cómoda per a l’objectiu marcat pel club a prinicpis de temporada». No obstant aixó anima als seus jugadors a «ser ambiciosos en la recta final» per tal de conservar les opcions de disputar la lligueta d’ascens.

Correal es mostro convençut que «l’equip estarà arropat pel públic al Palau» i per facilitar l’accés dels espectadors a este important encontre la directiva del Family Cash Alzira ha traslladat el partit al diumenge per no coincidir amb la Cavalcada multicolor de les falles prevista per al dissabte.