La pluja descarrega 35 l/m2 a la platja de Cullera i 28,5 a la Casella d’Alzira

0
139

Les constants precipitacions que cauen des de la matinada a la Ribera han descarregat, fins les 14 hores 35 l/m2 a la platja Sant Antoni de Cullera. També han sigut molt notables els 28,5 l/m2 caiguts a la Casella, els 24,5 a Albalat, els 22,5 al centre de Sueca, els 23 a La Barraca d’Aigües Vives i els 20 l/m2 de la Murta.

Per davall han estat els 19 l/m2 d’Alginet, els 16,5 d’Alzira, els 16 de la platja de Les Palmeres, els 14 d’Algemesí i Carlet, els 11 de l’Alcúdia, els 9,5 de Benifaió i Guadassuar i els 7 l/m2 d’Alberic.

L’oratge millorarà el dimarts

Dilluns continuaran les pluges generals. Localment seran fortes i acompanyades de tempesta al centre i sud. Molta atenció a les acumulacions que al llarg del dia s’esperen al Baix Segura i a les valls del Vinalopó. La cota de neu s’acostarà als 1.200 metres a l’interior nord. A última hora del dia, les pluges aniran remetent. El vent bufarà de llevant, entre moderat i fort al litoral central i sud. Les temperatures continuaran baixant al nord i l’ambient serà de ple hivern.

Encara la matinada de dimarts s’esperen ruixats al Baix Segura, però al llarg del dia canviarà la situació. El vent girarà a ponent i llebeig i pujaran les temperatures de forma notable. L’arribada d’un front per l’oest ens deixarà molts núvols, sobretot durant les hores centrals del dia, però poques pluges i concentrades a l’interior i al nord.

Dimecres serà un dia més tranquil i càlid. El matí serà assolellat en general però de vesprada arribarà un front de ponent que ens deixarà núvols abundants a l’interior i al nord. A la resta, circularan bandes de núvols alts i mitjans poc importants. El vent bufarà de ponent i de vesprada girarà a llevant al litoral.

» alt=»» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />