Agents especials de la Guàrdia Civil registren una vivenda a Alzira

0
10697
Els Geos s’han dirigit a una vivenda del carrer Bisbe Gilaberto Martí nº1

Al voltant de les 8 d’este matí una total de 16 d’agents especials de la Guàrdia Civil baixaven de mitjana dotzena de vehicles que ocupaven tota la calçada del carrer Pérez Galdós, a l’altura de la gasolinera, davant la incredulitat dels vianants que passaven a ixa hora per allí.

Els agents de la Benemèrita amb els rostres tapats i amb escuts protectors s’han dirigit a l’edifici del nº1 del carrer Bisbe Gilabert Martí on han derribat la porta del quart pis amb un ariete, segons el veïnat.

L’habitatge l’han escorcollat durant una bona estona mentre dos efectius de la Guàrdia Civil vigilaven l’entrada de l’immoble. Posteriorment han abandonat la vivenda amb una bossa sense que hagen practicat cap detenció en esta finca pròxima al carrer Pérez Galdós.

En el pis residix una jornalera del camp estrangera 

En la vivenda residix sola des de fa uns cinc anys, una dona estrangera d’uns 50 anys que treballa com a jornalera en els camps de cítrics de la comarca. Un veí de la finca ha declarat a Riberaexpress que «ix tots els dies de casa a les 5 del matí i torna a primera hora de la vesprada». La dona s’ha trobat la porta de la seua vivenda rebentada quan ha tornat a casa i s’ha quedat «bocabadada al vore com havia quedat la seua vivenda».