TECMA amplia a Alzira la seua oferta sanitària en una superfície de 800 m2

0
1165
El Dr Jordi Candel i l’alcalde d’Alzira Diego Gómez hui en les noves instal.lacions

La Clínica TECMA d’Alzira ha dut a terme una ampliació de les instal·lacions de les instal.lacions d’una superfície de 800 m2 destinats a consultes i especialitats mèdiques com, cardiologia, oftalmologia, otorrino i digestiu entre altres.

Una ampliació que també ha afectat al servei de radiodiagnòstic. I, la creació d’una unitat d’endoscòpia amb una àrea quirúrgica de procediments ambulatoris, amb una inversió superior als 2 milions d’euros.

A més ha obert una zona d’aparcament de 4500 metres quadrats per a empleats i pacients en les instal·lacions del polígon industrials Tisneres, per a fer més còmode i àgil l’accés als nombrosos serveis sanitaris que oferix TECMA.

150 treballadors i més de 5 milions d’inversió

Des que va nàixer esta clínica, l’any 2007, s’han reinvertit més de 5 milions d’euros en equipament i tecnologia, segons el seu gerent, el Dr Jordi Candel, que afegix «mantenim la nostra filosofia de reinversió constant per a estar al dia en la tecnologia més avançada del moment en diagnòstic mèdic, tractaments i les millors instal·lacions per als nostres pacients». Candel ha ressaltat durant la inauguració de les noves instal.lacions, «estem orgullosos de mostrar esta ampliació que suposa un punt i seguit per a poder seguir creixent«.

També la clínica alzirenya compta amb 40 consultes mèdiques junt a la zona de radiodiagnòstic, la Unitat d’Endoscòpia i l’àrea quirúrgica.

Gràcies a l’ampliació d’espai, TECMA ha fomentat l’ocupació al contractar més professionals amb l’objectiu «de donar un servei més ampli a tots els nostres pacients, donat que som ja, més de 150 professionals dedicats al benestar del pacient».

A l’acte de la inauguració ha assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, que ha assenyalat «la importància referèncial de TECMA per a Alzira i la comarca en matèria de salut i que ha consolidat el seu prestigi amb les noves instal.lacions».