El llibret de la Malva d’Alzira guanya el segon premi del concurs de la Generalitat

0
217

Tro d’Avís de la falla Plaça Malva d’Alzira ha aconseguit el segon premi del concurs de llibrets de falla que organitza la Generalitat Valenciana per a la promoció i ús del Valencià. El primer premi ha correspost a la falla Penya El Mocador de Sagunt.

Un concurs que ha classificat a distintes llibrets de la comarca en els llocs capdavanters; així el quart premi ha estat per a la falla del Xúquer de Sueca, el sèptim i l’octau per a dos comissions de Cullera; Raval Sant Agustí i El Canet. L’onzé lloc ha recaigut en El Portal de Sueca. Els llocs 19, 20 i 21 han anat a parar a Cullera, concretament a les falles, Rei En Jaume I, Taüt i Sant Antoni de la Mar. El 25, 27 i 28 han viatjat cap a Alzira, concretament a les comissions de la Plaça del Forn, Caputxins i El Mercat. Mentre el 32 ha caigut en Carcaixent, concretament al llibret de la comissió Plaça Major.