Alzira impermeabilitza una bassa per utilitzar-la en cas d’incendi a la Murta

0
348
La parcel.la de 66 fanecades està sent desbrossada

L’Ajuntament d’Alzira es troba netejant estos dies una parcel.la de 66 fanecades, antigament cultivada de cítrics i posteriorment abandonada que es troba junt a la finca de la Murta, encara que dins del mateix Paratge Natural Municipal.

A més del corresponent desbrossament, la regidoria de Medi Ambient està netejant una gran bassa de reg per tal «d’impermeabilitzar-la per poder utilitzar-la els bombers com a dipósit d’aigua per a la prevenció i apagament de possibles incendis forestals», segons el regidor de Transició Ecològica, Pep Carreres.

La impermeabilització de la bassa ha sigut possible gràcies a la subvenció concedida per la Diputació de València corresponent a la línia de Gestió Forestal Sostenible.

La bassa patix un considerable badall que fa que, fins ara es buide en pocs dies, però la instal.lació d’una làmina impermeabilitzant evitarà les pèrdues i propiciarà un important servei anti incendis.