L’Alzira empata en Melilla (1-1) en el temps afegit amb un jugador menys

0
105

La UD Alzira ha tret petroli este migdia en Melilla en el temps afegit al igualar un encontre que perdia des del minut 44 i que es quedava amb 10 jugadors des del minut 57.

S’avançà en el marcador el conjunt del nord d’Àfrica quan només faltava un minut per al descans mitjançant José Antonio. Les coses es complicaven una miqueta mes al ser expulsat David López en el minut 57. Els locals pogueren sentenciar l’encontre en el 75 quan José Antonio estavellava un baló al pal, mentre el guardamenta Pawel, que tornava a la porteria, feia parades de mèrit.

Però els de Dani Ponz no donaren per perdut el partit i apretaren de valent durant els últims minuts fins que Chema Moreno feia la igualada en el minut 92 d’una excel.ent cabotada al primer pal de la porteria melillense.

Este punt li servix a l’Alzira per tornar als lloc de play-off aprofitant la derrota de l’Eldense davant l’At Levante (1-3).