L’Alzira FS vol tancar hui la sangria de gols encaixats en els dos últims partits davant Ferrol

0
108

«Demanem disculpes a l’afició perquè la segona part contra el Peñíscola no és digna del que volem oferir», aií es pronunciava el tècnic del Family Cash Alzira, Braulio Correal només acabar l’encontre de la última jornada en el queel seu equip va perdre per 9 gols a 3, desp´res d’encaixar 8 gols durant els últims 20 minuts.

Cal recordar que l’Alzira FS ha encaixat 14 gols en els dos últims encontres, el que suposa els mateixos que durant les set jornades anteriors. L’últim encontre disputat al Palau Municipal d’Esports empatà a 5 gols contra El Ejido.

Correal ha fet una crida a l’afició «perquè continuen donant-nos el seu suport» a l’encontre d’esta vesprada, 19 hores, davant el O Parrulo Ferrol, conjunt que es troba en posicions de descens però que té en les seues files al mundialista Adri, principal responsable de la derrota alzirenya en l’encontre de la primera volta disputat a terrer gallegues.

«Estic segur que este dissabte serà altre conjunt en la pista, però no durant 20 sinó durant els 40 minuts», ha afegit Correal davant la import’ancia dels tres punts per no ficar en perill el lloc de pllay-off que ocupa en l’actualitat.